Бракеражды комиссия » Восточно-Казахстанская область білім басқармасы Өскемен қаласы бойынша білім бөлімінің « Қ.Нұрғалиев атындағы №43 мектеп-лицейі» КММ
istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts
istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts
Восточно-Казахстанская область
Коммунальное государственное учреждение
"Қ. Нұрғалиев атындағы №43 мектеп-лицейі"
акимата города Усть-Каменогорска
Приемная
+7(7232) 76-82-49
Бухгалтерия
+7(7232) 76-62-63
Версия для
слабовидящих
Бүгін бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізілді
12
ноябрь
2025
Бүгін бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау
Бүгін бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізіліп, асхана жұмысына бақылау жасады. Комиссия азық-түлік өнімдерінің сапасын, шикі заттардың сақталуын, пісірілген тамақтың берілу мөлшерін, ас мәзірімен сәйкестігін, ыдыстардың тазалығын, қызметкерлердің қызмет көрсету әдебі сияқты м әселелер бойынша мониторнинг жүргізіп, ұсыныс-тілектерін білдірді.
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі өткізілді
08
октябрь
2025
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі өткізілді 08.09.2025 күні бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізіліп, асхана жұмысына бақылау жасады. Комиссия  азық-түлік өнімдерінің сапасын, шикі заттардың сақталуын, пісірілген тамақтың берілу мөлшерін, ас мәзірімен сәйкестігін, ыдыстардың тазалығын, қызметкерлердің қызмет көрсету әдебі сияқты мәселелер бойынша мониторнинг жүргізіп, ұсыныс-тілектерін білдірді.
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі
03
апрель
2025
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі
03.04.2025 күні бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізіліп, асхана жұмысына бақылау жасады. Комиссия  азық-түлік өнімдерінің сапасын, шикі заттардың сақталуын, пісірілген тамақтың берілу мөлшерін, ас мәзірімен сәйкестігін, ыдыстардың тазалығын, қызметкерлердің қызмет көрсету әдебі сияқты мәселелер бойынша мониторнинг жүргізіп, ұсыныс-тілектерін білдірді.