Бракеражды комиссия » Шығыс Қазақстан облысы білім басқармасы Өскемен қаласы бойынша білім бөлімінің « Қ.Нұрғалиев атындағы №43 мектеп-лицейі» КММ
istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts
istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts istanbul escorts
Шығыс Қазақстан облысы
Өскемен қаласы әкімдігінің
"Қ. Нұрғалиев атындағы №43 мектеп-лицейі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7232) 76-82-49
Есепші бөлімі:
+7(7232) 76-62-63
Нашар көрушілер
нұсқасы
Бүгін бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізілді
12
ноябрь
2025
Бүгін бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау
Бүгін бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізіліп, асхана жұмысына бақылау жасады. Комиссия азық-түлік өнімдерінің сапасын, шикі заттардың сақталуын, пісірілген тамақтың берілу мөлшерін, ас мәзірімен сәйкестігін, ыдыстардың тазалығын, қызметкерлердің қызмет көрсету әдебі сияқты м әселелер бойынша мониторнинг жүргізіп, ұсыныс-тілектерін білдірді.
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі өткізілді
08
октябрь
2025
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі өткізілді 08.09.2025 күні бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізіліп, асхана жұмысына бақылау жасады. Комиссия  азық-түлік өнімдерінің сапасын, шикі заттардың сақталуын, пісірілген тамақтың берілу мөлшерін, ас мәзірімен сәйкестігін, ыдыстардың тазалығын, қызметкерлердің қызмет көрсету әдебі сияқты мәселелер бойынша мониторнинг жүргізіп, ұсыныс-тілектерін білдірді.
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі
03
апрель
2025
Бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі
03.04.2025 күні бракераж комиссиясының кезекті асхана қызметін қадағалау тексерісі жүргізіліп, асхана жұмысына бақылау жасады. Комиссия  азық-түлік өнімдерінің сапасын, шикі заттардың сақталуын, пісірілген тамақтың берілу мөлшерін, ас мәзірімен сәйкестігін, ыдыстардың тазалығын, қызметкерлердің қызмет көрсету әдебі сияқты мәселелер бойынша мониторнинг жүргізіп, ұсыныс-тілектерін білдірді.